VEELGESTELDE VRAGEN

KAN IK BIJ JULLIE PINNEN?

Ja u kunt bij ons pinnen, graag zelfs.

WANNEER MOET EEN AUTO NAAR DE APK?

Benzine/alcohol en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar daarna twee keer na 2 jaar daarna elk jaar. Diesel (evt. in combinatie met elektrisch) Eerste APK na 3 jaar daarna elk jaar.

DOEN JULLIE OOK REPARATIE EN ONDERHOUD VAN AUTO’S?

Ja ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht.

KUNNEN JULLIE BIJ AFKEUR DE AUTO OOK REPAREREN?

Ja bij afkeur kunnen wij in overleg met de klant de auto repareren en dan als goedkeur afmelden.

MOET IK DE AUTO BIJ U LATEN REPAREREN BIJ AFKEUREN?

Nee u mag de auto ook zelf repareren en als de auto binnen anderhalve week gerepareerd opnieuw aangeboden wordt melden wij zonder extra kosten als goedkeur af.

WANNEER MOET IK MIJN BANDEN VERVANGEN?

Banden moeten met 1.6mm vervangen zijn, bij een controle kunnen ze u bekeuren. Bij 2.5mm is het een adviesband die op kort termijn vervangen dient te worden.

WAAROM IS DE AIRCO SERVICE NOODZAKELIJK?

Omdat elke mobiele airco olie en koude middel verliest neemt de werking van de airco af. Om de gewenste temperatuur te bereiken zal de airco harder moeten gaan werken. Het koude middel neemt mee de toegevoegde olie voor het smeren van de pomp. Dus ook minder smering en gevolgen zijn defecten met hogen kosten, ons advies laat uw airco onderhouden.

KUNNEN DE ZOMER/WINTERBANDEN BIJ JULLIE WORDEN OPGESLAGEN?

Ja ook het opslaan van uw zomer of winterbanden kunnen wij voor u verzorgen. En zijn verzekerd indien ze bij ons verloren gaan door diefstal of brand.

WELKE BANDEN KUNNEN JULLIE LEVEREN?

Wij kunnen alle op de markt zijnde banden leveren. Alleen niet alle merken hebben wij in ons magazijn, dus soms moeten wij ze bestellen. De banden zijn dan meestal de volgende werkdag in huis.

VERKOPEN JULLIE OOK AUTO’S?

Wij verkopen zelf nog geen auto’s wel kunnen wij adviseren bij de aankoop van een auto. Of een auto voor U zoeken.