banden en velgen Tilburg

De juiste velgen maken een auto pas echt af. Met nieuwe (sport)velgen geeft u uw auto een compleet andere uitstraling. Heeft u bepaalde velgen op het oog? Wij zoeken uit of ze beschikbaar zijn voor uw auto.

Ook voor de apk gaat u naar Car Diamonds. Wij controleren uw auto en zorgen ervoor dat u binnen no time weer onze autogarage in Tilburg uitrijdt. In combinatie met een grote beurt krijgt u €15,- korting op de apk.

Remmen moet goed werken: Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook voor die van anderen. Maar remmen slijten, dit zorgt voor een langere remtijd en een langere remweg. Laat remmen daarom tijdig controleren en eventueel vervangen. Met de kennis van onze autoservice in Tilburg, bent u zo weer veilig op weg.

Een accu gaat niet een heel autoleven mee. Laat uw accu tijdig controleren en eventueel vervangen voor een nieuwe. Hiermee voorkomt u onnodige extra kosten en dat u met een kapotte, lege accu langs de weg komt te staan.

Ook verhuren wij motorfietsen, en wel de Honda Deauville.
Deze toermotor verhuren wij aan personen van 25 jaar en ouder, met het motor rijbewijs zwaar. Dus zin in een ritje? Bel ons op 013-5454046

Een uitlaat kan na verloop van tijd niet meer naar behoren werken. Dit zorgt voor meer brandstofverbruik en dus meer kosten. Daarbij komt een uitlaat die niet gasdicht is, niet door de apk. Voor uw veiligheid en rijcomfort laat u de uitlaat controleren en eventueel door ons vervangen.

Heeft u een defect aan uw auto? Wilt u een uitvoerige grote of kleine onderhoudsbeurt inplannen, buiten de standaard apk? Ook hiervoor neemt u contact op met Car Diamonds.

Airco check advies is om dit elk jaar te laten doen. Een goed werkende airco zorgt er ieder seizoen voor dat u fris van uw auto kunt genieten. Dus niet alleen in zomer maar ook in winterperioden. Elke airco heeft, ongeacht hoeveel hij gebruikt wordt regelmatig onderhoud nodig. Een slecht onderhouden airco werkt minder goed. Zo kunnen er nare luchtjes onstaan die zelfs schadelijk voor de gezondheid zijn. ook kan dit leiden tot een hoger brandstofverbruik. En u voorkomt ook onnodig hoge extra reparatiekosten.